Cookiepolitik

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1662304421302{padding-top: 100px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text color=”#4d6b9e” font_size=”60″ text_transform=”uppercase”]

Cookiepolitik

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1662304380139{padding-top: 20px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1648997557097{padding-right: 40px !important;}”][vc_column_text]

Dette er privatlivspolitikken for trekantenshypnoseklinik.dk, som ejes af Trekantens Hypnoseklinik.

Trekantens Hypnoseklinik er underlagt gældende databeskyttelseslovgivning – enhver behandling af personoplysninger sker jvf. denne. Trekantens Hypnoseklinik er dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om dig som besøgende på trekantenshypnoseklinik.dk.

Kontaktoplysningerne til Trekantens Hypnoseklinik finder du nederst på siden.

Indsamling af personoplysninger

Trekantens Hypnoseklinik indsamler på forskellig måde oplysninger når du benytter mathews.dk eller henvender dig til os på mail eller telefon.

Vi indsamler flg. oplysninger:
Kontaktoplysninger. Dvs. navn, e-mailadresse, adresse og telefonnummer
Eventuelle oplysninger vedrørende interesser
Bookinghistorik
Trafikdata (når du bruger trekantenshypnoseklinik.dk)

Indsamling sker:
Når du besøger hjemmesiden trekantenshypnoseklinik.dk
Når du kommunikerer med os
Når du gennemfører et køb i evt. webshop
Når du tilmelder dig vores evt. nyhedsbrev

Vores formål med registrering er:
At kunne besvare dine henvendelser
At kunne behandle din booking og administrere kundeforhold
At kunne fremsende nyhedsbreve eller andet markedsføringsmateriale
Evt. markedsføringstiltag
Statistik og analyse

Behandling af personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne opfylde aftaler indgået mellem dig og Trekantens Hypnoseklinik.

Vi behandler dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke. Vores legitime interesse i at markedsføre, udvikle eksisterende samt nye services og produkter samt at foretage analyser og statistik af vores kundesegmenter, produkter og services er et andet behandlingsgrundlag.

Dine personoplysninger bruges kun af os til fremsendelse af markedsføringsmateriale, hvis du forud herfor har afgivet udtrykkeligt samtykke – m.m. loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden forudgående samtykke.

At opdatere eller slette oplysninger

Vores service afhænger af, at dine oplysninger er korrekte og opdaterede. Derfor, venligst oplys os om relevante ændringer i dine oplysninger, så vi kan sikre, at vi behandler korrekte oplysninger.

Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, der var årsagen til vores behandling. Anonymiserede oplysninger kan behandles længere.

Du kan når som helst tilbagekalde dig samtykke, hvorefter vi vil slette dine personoplysninger. Kontaktoplysningerne fremgår af vores hjemmeside.

Deling af personoplysninger 

Vores hjemmeside bliver hostet af eksterne leverandører, der behandler oplysninger på vores vegne og efter instruks fra os. Oplysningerne kan endvidere gives til og behandles af samarbejdspartnere ifbm. administration af kundeforhold og markedsføring.

Dine personoplysninger vil blive videregivet til en betalingsformidler, når du gennemfører et køb. Betalingsformidleren er forpligtet til at overholde de til enhver tid gældende krav for betalingsformidlere, herunder krav til sikkerhed. Derudover er betalingsformidleren ansvarlig for, at kreditkortnumre og koder sikkerhedsmæssigt håndteres i henhold til de krav, som er opstillet iht. Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Dine rettigheder

Vi oplyser gerne, hvilke personoplysninger vi har om dig. Ønsker du oplysninger herom eller evt. dine data slettet, beder vi dig kontakte os.

Trekantens Hypnoseklinik har ret til at opdatere og ændre i denne politik.

Vil du klage over behandlingen af dine personoplysninger, så kontakt os via e-mail info@trekantenshypnose.dk eller telefon 52 40 79 27. Alternativt kan du henvende dig til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv en kommentar